Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Rafah-avtale ble aldri signert

I midten av november presset USAs utenriksminister Condoleezza Rice sterkt på for å få en avtale om palestinske grensekrysninger ved Rafah. Til slutt meldte forsvarsminister Shaul Mofaz at det forelå en avtale, men en skriftlig versjon ble aldri presentert for Knessets utenriks- og forsvarskomite. I følge Mofaz fordi teksten inneholdt topphemmelig informasjon. – Etter at vi har undersøkt saken, mener vi ikke det ble nådd frem til noe som ligner på en avtale, sier leder komitéen, Yuval Steinitz (Likud). Jerusalem Post skrev 16. november at ingen juridisk bindende avtale var signert. Forsvarsdepartementet har foreløpig ikke svart på opplysningene.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart