Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Jeg advarte myndighetene på forhånd

Hele tilbaketrekningen fra Gaza-stripen vil slå tilbake på Israel. Dette var advarselen til israelske myndigheter fra den tidligere bosetteren i Ele Sinai, Avi Farhan, før operasjonen ble gjennomført i sommer. – Nå skyter palestinerne Kassam-raketter fra våre ødelagte hjem mot hjemmene vi ble evakuert til, forteller Farhan. Terrorister har brukt Ele Sinai som base for rakettangrep mot Ashkelon, mens Beit Hanun og Beit Lahiya har blitt brukt for å angripe Sderot, hvor Farhan nå bor. – Vi må angripe områdene hvor Kassam-rakettene kommer fra. Vi må angripe disse nabolagene med vår luftstyrke og våre artillerikanoner, mener Farhan. Han mener angrepene bør gjennomføres selv om sivile palestinske liv kan komme i fare. 59-åringen har to ganger marsjert til Jerusalem med det israelske flagget over skulderen. Første gang da han ble evakuert fra bosetningen Yamit i 1982, mens den andre gangen var før tilbaketrekningen ble satt i gang høsten 2005. Som følge av de stadige Kassam-angrepene, frykter han også for sitt tredje hjem. – Sharon har gitt dem hele Gaza, og vi har betalt prisen. Men ingenting tilfredsstiller dem, sier Farhan.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart