Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Truer med å skape buffersone mot Kassam-raketter

De palestinske rakettangrepene fra Gaza-stripen mot israelske tettsteder har pågått helt siden Israel trakk seg tilbake fra området i september. Nå truer IDF med å skyte på alle som beveger seg inn i områdene langs grensen som terrorgruppene tradisjonelt har brukt som utskytningsområder. Israelske luftstyrker vil prøve å skape en buffersone for å tvinge Kassam-terroristene dypere inn på palestinsk territorium. Dermed vil rakettene, som har begrenset rekkevidde, utgjøre en mindre trussel for den israelske sivilbefolkningen som bor i området rundt Gaza. – Vi håper palestinerne vil forstå budskapet, og at dette vi stanse rakettskytingen. Hvis vi må, vil vi gjøre enda tøffere tiltak, sier Israels viseforsvarsminister Zeev Boim. Buffersonen vil bli ca. to kilometer bred, og gå langs hele Gaza-stripens nord- og østgrense. Fredag lovte palestinske myndigheter å sende flere sikkerhetsstyrker for å forhindre rakettangrepene. Tidligere har Mahmoud Abbas ignorert Israels krav om å stanse militsgruppene, skriver Ha’aretz.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart