Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Sharon kunne ikke ta avgjørelser

Statsminister Ariel Sharon var ute av stand til å ta avgjørelser og hadde problemer med å snakke da han fikk hjerneslaget søndag 18. desember. – Men allerede neste dag var Sharon i stand til å fungere som statsminister, sier Tamir Ben-Hur, sjef for nevrologi-avdelingen ved Hadassah-sykehuset i Ein Karem. "Hjernen har ikke tatt noen skade", sier Ben-Hur. Mandag varslet Sharons leger at statsministeren vil gjennomgå en mindre hjerteoperasjon. Det er funnet et lite hull i hjertet, som Sharon sannsynligvis har hatt fra fødselen. Denne hjertefeilen finnes hos mellom 15 og 25 prosent av befolkningen, skriver Ha’aretz. – Feilen trenger ikke å opereres hvis den ikke skaper problemer, sier doktor Haim Lotem ved Hadassah-sykehuset. Man antar at det var dette lille hullet som forårsaket blodproppen som igjen utløste hjerneslaget. Sharon får blodfortynnende medisin to ganger daglig inntil operasjonen er gjennomført om 2-3 uker. – Det er første gang en israelsk statsminister har gitt så omfattende informasjon om sin egen helse, skriver Jerusalem Post.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart