Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Tilbaketrekningen skapte økonomisk vekst

Tilbaketrekningen fra Gaza-stripen i august har størstedelen av æren for at den israelske økonomien har gått så godt i 2005, mener finansminister Ehud Olmert. Økonomien vokste med 4,9 prosent, mens inflasjonsraten vil ende på rundt 2,7 prosent på årsbasis, i følge nye tall fra finansdepartementet. Arbeidsledighetsraten har i år vært på ni prosent i gjennomsnitt, mens økningen i BNP per hode har vært på 3,1 prosent, til ca. 118.000 norske kroner. På tross av gode tall for 2005, tror finansdepartementet at veksten i økonomien vil synke til 3,9 prosent i 2006, mens arbeidsledigheten vil nå 8,5 prosent, og BNP vil falle ned til 2,2 prosent. – Det vi er vitne til er tilbaketrekningens direkte innflytelse på den økonomiske tilstanden, og dette kan vi se gjennom den massive økningen i antallet turister og gjennom prestasjonene på Tel Aviv-børsen i andre halvår av 2005, sier Ehud Olmert.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart