Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Eksploderte nær barnehage

En Hanukka-fest for barnehagebarn i kibbutzen Sa’ad, ble avbrutt da en palestinsk Kassam-rakett eksploderte like i nærheten mandag. Ingen personer skal ha blitt skadet i angrepet. Senere på dagen landet en rakett rett sør for Ashkelon. – Dette var et mirakel, fordi Kassam-raketten landet veldig nær barnehagen under Hanukka-festen. Vi må minne om at barnehagene og alle andre utdanningsfasiliteter, ikke er forsterket. Selvsagt ble selskapet avbrutt etter angrepet, sier direktør for kibbutzen, Sarah Evron. Det er ikke første gang en Kassam-rakett lander i Sa’ad, men frem til nå har innbyggerne bedt media om å ikke offentliggjøre kibbutzens navn. Likevel er innbyggerne lei av den lange ventetiden for å få forsterket sine bygninger mot slike angrep. Frustrasjonen ble bare enda mer intensivert, etter at man mandag begynte arbeidet med å forsterke en IDF-base like i nærheten, skriver Yedioth Aharonoth. – Vi har ventet i lange måneder på en løsning, hva forsterkning angår. Det ser ut til at soldater, som ikke er beskyttet, umiddelbart får innvilget forsterkninger. Men vi må huske på at vi har barn som vokser opp her på grensen. Slik vi ser det må en prioritere beskyttelse av barna, sier Evron.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart