Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Vis de kriminelle veien ut av Likud

Likuds sentralkomité har godkjent forslaget om å gi andreplassen på valglisten til utenriksminister Silvan Shalom. De har også vedtatt å utsette Likuds primærvalg til 25. januar 2006. Partileder Benjamin Netanyahu har bedt om utsettelsen for å få gjennomført en endring i Likuds lovverk som skal gjøre det mulig å nekte straffedømte å stille til primærvalg. Dette gir dem nemlig mulighet til å ende opp med en plass på partiets valgliste. Om han lykkes med å gjennomføre endringen, vil charteret utelukke Knesset-medlem Moshe Feiglin fra innflytelse i partiet. Feiglin tilhører ytre høyre i israelsk politikk. – I dag starter Likud på veien mot fornyelse. I dag starter vi alle på veien, som vil forbedre bevegelsen og tjene folket og nasjonen. Som et første skritt på veien, må vi gjøre to avgjørende ting som har manglet i vår bevegelse de siste årene. Først må vi ordne opp i rekkene. Det er ingen leirer og ingen faksjoner. Vi er én leir, og for å understreke denne enheten ber jeg dere om å svare min bønn, om å velge vår venn Silvan Shalom til andrekandidat på Likuds Knessetliste, sa Netanyahu til sentralkomiteen. Han tok også et oppgjør med de "kriminelle" i partiet. – Det andre vi må gjøre er å renske vår bevegelse. I de siste årene, og bare i de siste årene, har Likuds navn blitt fordervet. Kriminelle elementer har kommet inn i vår bevegelse. De er kanskje få i antall, men skaden de har forårsaket, er stor. Denne minoriteten har tilflekket navnet til vår bevegelse, navnet til våre lojale aktivister og de ti tusenvis av medlemmer i partiet, som er ærlige mennesker, sa partilederen. – Nå som vi starter på en ny kurs, må vi vise disse kriminelle elementene veien ut. Deres plass er ikke blant oss. De kan gå andre steder, til andre partier, erklærte Netanyahu.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart