Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Bruk av Kassam er «krigsforbrytelse»

Den venstreorienterte organisasjonen B’Tselem, som overvåker menneskerettighetene i de palestinske områdene, fordømmer palestinernes Kassam-raketter og kaller det "krigsforbrytelser". – Selv om Israel advarer sivilbefolkningen på Gaza-stripen må de likevel skille mellom sivile og stridende, sier talskvinne Sarit Michaeli til Jerusalem Post. Hun mener Israel ikke har rett til å skape avstengte soner på Gaza-stripen. – Det er som om vi skulle skape avstengte soner i Jordan, sier Michaeli. Israel har hatt fredsavtale med nabolandet Jordan siden 1994. De nye IDF-tiltakene mot Kassam-terrorister nord på Gaza-stripen er godkjent av den israelske regjering. En rekke israelske politikere har tatt til orde for enda tøffere avskrekningsmetoder.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart