Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Svarer etter nytt rakettangrep

Sivile israelere i Nord-Israel ble utsatt for bombardement av Katyusha-raketter fra Libanon tirsdag kveld. Israel har foreløpig svart på terrorangrepet med et målrettet luftangrep mot en base til terrororganisasjonen PFLP onsdag morgen. Flere militante palestinere skal ha blitt lettere skadet i angrepet. Geriljabasen til PFLP, som ligger ca. 7 kilometer langs kysten sør for Beirut, er brukt som treningsleir i flere tiår. Den består delvis av et underjordisk anlegg, skriver Jerusalem Post. Både PFLP og Hizbollah benekter at de stod bak rakettangrepet mot Kiryat Shmona. – De palestinske terrororganisasjonene i Libanon prøver å trappe opp volden i området. Libanesiske myndigheter gjør ingenting for å stanse dem, sier øverstkommanderende for Israels nordkommando, generalmajor Udi Adam. IDF ser "ekstremt alvorlig" på rakettangrepet tirsdag, hvor fire israelere fikk sjokkskader. Over store deler av Nord-Israel ble befolkningen beordret i tilfluktsrom. Det ble skutt flere Katyusha-raketter både mot Kiryat Shmona og mot Shlomi. I Kiryat Shmona fikk et bolighus store skader etter et direkte treff. Familiens hun ble alvorlig skadet av eksplosjonen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart