Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Ap lysår bak i homofili spørsmålet

Formann i Arbeiderpartiet, Amir Peretz, er en ikke-inkluderende mann som leder et ikke-inkluderende parti, forkledd som et moderne parti. Det mener lederen for Meretz-partiets undergruppe for homofile, Aviv Neter. – Arbeiderpartiet ønsket å gjøre en kynisk bruk av oss for å få flere stemmer. Det er en fornærmelse av vår intelligens, sier Neter, som mener partiet svikter sin liberale profil og dermed også landets homofile og lesbiske. Han retter også kritikk mot Amir Peretz. – Nylig så jeg ham unngå direkte spørsmål rundt det homo-lesbiske temaet under et TV-intervju. Arbeiderpartiet er, på tross av den liberale plattformen, fortsatt lysår bak.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart