Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Bombet buffersone i nord som planlagt

Onsdag klokken 18.00 lokal tid, begynte israelske forsvarsstyrker å skyte med artilleri mot militære mål nord på Gaza-stripen. Militæroperasjonen har fått navnet "Blå himmel" og har til hensikt å skape en buffersone langs Gaza-stripens nordlige grense. Denne skal stanse de palestinske rakettangrepene på israelske byer og landsbyer. Israels luftforsvar (IAF) deltok i operasjonen for å skremme bort eventuelle sivile palestinere fra buffersonen før bombardementet startet. Tidligere på dagen delte IDF ut meldingsblad til innbyggerne nord på Gaza-stripen, som inneholdt informasjon om nøyaktig hvor buffersonen ville gå, og når militæroperasjonen skulle starte. Områder som ble evakuert av israelske styrker i august, deriblant de tidligere bosetningene Elei Sinai, Nissanit og Dugit, inngår i denne buffersonen. I følge palestinske kilder skal to personer ha rømt fra en personbil, etter at israelske luftstyrker skjøt etter bilen, og bommet. Selv nekter IAF for at hendelsen har funnet sted. PA-formann Mahmoud Abbas fordømmer den israelske bombingen, og hevdet at dette var nesten å regne for å være en gjenokkupasjon av Gaza-stripen, som de forlot i september i år, etter 38 års tilstedeværelse. – Israel har forlatt Gaza-stripen og har ingen rett til å komme tilbake, sa Abbas til reportere i Gaza by.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart