Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Stiller med samlet valgliste

Det regjerende Fatah-partiet stiller med én samlet valgliste til parlamentsvalget 25. januar 2006. Dermed ender en partisplittelse som lenge så ut til å sikre Hamas overtaket i parlamentet etter valget. En partigruppe ledet av Tanzim-leder Marwan Barghouti, brøt ut av partilisten til PA-formann Mahmoud Abbas. Etter intense forhandlinger har partene likevel greid å komme til enighet. To av Barghoutis tilhengere, Ahmed Ghneim og Mohammed Dahlan, offentliggjorde nyheten om listesammenslåingen på en pressekonferanse onsdag. – Vi erklærer herved at vi går til dette valget med én liste. Vi går til valg som en enhet under Fatah, for å oppnå seier, sa Dahlan.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart