Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Tente Hanukka-lys utenfor Irans ambassade

Medlemmer fra det jødiske samfunnet i Roma tente Hanukka-lys utenfor den iranske ambassaden onsdag. I følge de fremmøtte var dette en stille respons på kommentarene fra Irans president Mahmoud Ahmadinejad, om at Holocaust bare er "en myte". – Vi vil bringe lys, og ikke ild inn i verden, sa sjefsrabbineren i Roma, Riccardo di Segni. – Historien rundt Hanukka minner oss om en militær seier, men symbolet er av åndelig art. Det er et fredfullt vitnesbyrd om det faktum at vi fortsatt eksisterer, la han til. To av personene som tente lys den kvelden, var jøder som overlevde en av de tyske nazistenes konsentrasjonsleirer. En tredje person var en iransk jøde. Rundt femti personer tok del i lystenningen, men de ble likevel en minoritet opp mot alle politivaktene og journalistene som var til stede, skriver Yedioth Aharonoth.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart