Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Uri Binamo (21) hindret massakre av barn

Løytnant Uri Binamo (21) ble drept torsdag da han stanset en palestinsk terrorist på vei for å utløse sin selvmordsbombe blant israelske barn. Da Binamo ble gravlagt fredag formiddag ble han hedret som en livredder av israelske myndigheter. IDF tror den palestinske terroristen var på vei inn i srael for å ramme en fest hvor jødiske barn var samlet til Hanukka-feiring. Løytnant Uri Binamo og hans tropp med soldater satte opp en midlertidig veisperring i nærheten av Tulkarm på Vestbredden torsdag. Da en palestinsk drosjebil kom til stedet, gikk Binamo i front for å sjekke passasjerne. Da terroristen ble bedt om å løfte skjorten, utløste han sin 10 kilos bombe. Binamo og drosjesjåføren ble dødsoffer for bomben, i tillegg til terroristen og hans føringsoffiser. Tre soldater og sju palestinere ble skadet i eksplosjonen. For en av soldatene er tilstanden alvorlig. Uri Binamos kjæreste, som også er offiser i IDF, hørte om angrepet på tjenesteradioen. Straks ringte hun Uri på mobiltelefonen. – Han svarte ikke, og jeg forstod [hva som hadde skjedd], sier hun. – Binamo var en høyt respektert og profesjonell offiser. Med sin innsats reddet han titalls uskyldige sivile, sier IDF-oberst Aharon Haliwa.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart