Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Terrorgrupper skjøt Kassam fra Vestbredden

Målet for flere av IDFs anti-terror operasjoner på Vestbredden de siste årene har vært å forhindre terrorgruppene i området å utvikle Kassam-raketter. Fra Vestbredden utgjør rakettene en stor fare for sivilbefolkningen i mange israelske byer. I omlag tre uker har israelsk militærsensur holdt tilbake opplysninger om et palestinsk Kassam-angrep fra Vestbredden, skriver Yedioth Aharonoth. Islamsk Jihad og Fatah’s Al-Aqsa Martyrbrigade i Jenin-området skal ha stått bak angrepet. Raketten falt ned i nærheten av et jødisk boligområde i Ram-On. Kassam-rakettene på Vestbredden skal foreløpig være litt mer primitive enn rakettene som terrorgruppene har i sitt våpenarsenal på Gaza-stripen, skriver den israelske storavisen.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart