Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Det kan gå dagevis før vi vet skadenes omfang

Statsminister Ariel Sharon skal være på vei ut av bevisstløs tilstand, men ligger fortsatt i respirator etter det kraftige hjerneslaget i midten av forrige uke. Mandag begynte han å puste på egenhånd, og reagerte på stimulans med bevegelser i høyre hånd og fot. Sammen med en økning i blodtrykket blir dette tolket som et positivt tegn av legene på Hadassah-sykehuset i Jerusalem. – Det var en klar reaksjon på smerte, og ikke en refleks, sier doktor Felix Umansky. Han har ledet det medisinske personellet som har behandlet Ariel Sharon siden sist onsdag. Israels 77 år gamle statsminister har gjennomgått tre store operasjoner for å stanse blødninger i hjernen. Alle operasjoner skal ha vært livreddende. – Det vil ta "flere dager" før vi kan si noe om hvor store skader Ariel Sharon har fått, sier Umansky til israelske medier. – Sannsynligheten for at Sharon skal overleve er "veldig høy", sa doktor Jose Cohen lørdag.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart