Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Ønsker moderate Knesset-kandidater

Før forrige valg i 2003 utpekte Likuds sentralkomité 13 ukjente "hauker" blant kandidatene til Knesset. Senere ble disse kjent som "Likud-opprørerne", og de gjorde hva de kunne for å stanse Ariel Sharon i å gjennomføre sin politikk, skriver Gil Hoffman i Jerusalem Post. Nyvalgt Likud-leder Benjamin Netanyahu håper å få en mer samarbeidsvillig partigruppe etter valget. Derfor har han gitt verbal støtte til en rekke moderate Likud-politikere før sentralkomitéen velger kandidatene torsdag. Michael Eitan og Yuval Steinitz har fått Netanyahus velsignelse, selv om de støttet tilbaketrekningen fra Gaza-stripen. Med Natan Sharansky og Yuli Edelstein håper Netanyahu å vinne de russiske immigrantenes stemmer. I en meningsmåling publisert av Yedioth Aharonoth blir Reuven Rivlin, Uzi Landau, Dan Naveh, Michael Eitan, Yuval Steinitz, Gilad Erdan og Yisrael Katz utpekt som de mest sannynlige toppkandidatene for Likud etter Netanyahu.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart