Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Bryter samarbeid med Pat Robertson

– Gud lot Ariel Sharon få hjerneslag fordi han ville dele Guds land, forkynte den amerikanske predikanten Pat Robertson i et tv-show i forrige uke. Siden skal han ha bedt om tilgivelse, skriver Samuel G. Freedman i Jerusalem Post. I en kommentar-artikkel bruker den jødiske professoren Robertsons uttalelse til å argumentere for at støtten fra kristen-zionister kan være en "blandet velsignelse" for Israel. – Skulle Israel gjøre kompromisser om landområder for å bevare en jødisk majoritet og skape en mer sikker grense, tror noen straks at dette vil bli hevnet av Gud, påpeker Freedman. Evangeliske kristne i USA har tatt avstand fra Robertsons uttalelser. Israelske turistmyndigheter bryter et samarbeidsprosjekt som de har hatt med en investorgruppe ledet av Robertson, rapporterer Avi Krawitz i Jerusalem Post. En talsmann for turistminister Avraham Hirchson påpeker at reaksjonen er rettet mot Robertson, og ikke mot kristne generelt. Pat Robertson har samlet investorer som skulle investert flere titalls millioner dollar i et nytt turistsenter ved Genesaretsjøen. Prosjektet går videre, men må nå finne alternativ finansiering.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart