Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Nekter å trekke seg fra regjeringen

Etter at Ariel Sharon trakk seg fra Likud fulgte de fleste av regjeringsmedlemmene fra partiet med over i Kadima. Fire ministre er imidlertid fortsatt medlem av Likud. Nyvalgt Likud-leder Benjamin Netanyahu krever at Likud-ministerne leverer sin avskjedssøknad i løpet av dagen. Han ønsker å trekke partiet ut av regjeringen for å innta en skarpere opposisjons-posisjon i forkant av Knesset-valget i mars. Onsdag kveld nektet Silvan Shalom, Dan Naveh, Limor Livnat og Yisrael Katz å gå av, rapporterer israelske nettaviser. I følge Israels Radio vil de fire Likud-ministrene drøfte saken i et møte torsdag morgen. Helt siden Netanyahu ble valgt i desember har han ønsket å trekke Likud ut av regjeringen, men saken er utsatt, blant annet på grunn av Ariel Sharons hjerneslag. Torsdag velger Likuds sentralkomité kandidatene til partiets valgliste.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart