Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Palestinske konvoier kan spre rakett-trussel

Dersom palestinere fritt kan bevege seg i konvoier mellom de palestinsk-kontrollerte områdene, vil terrororganisasjoner kunne overføre kunnskap om rakettproduksjon til Vestbredden. Frykt for spredning av trusselen fra Kassam-raketter får israelske myndigheter til å utsette konvoiene på ubestemt tidspunkt, sa forsvarsminister Shaul Mofaz til USAs Midtøsten-utsending David Welch torsdag. Mofaz krever at PA-formann Mahmoud Abbas presenterer en plan for avvæpning av terrororganisasjoner like etter det palestinske parlamentsvalget 25. januar. Dersom Hamas blir dominerende i PA etter valget, vil det ødelegge muligheten for samarbeid med Israel. – Så lenge Hamas er en terrorgruppe er det ikke noe rom for dialog, varslet Mofaz.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart