Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

To palestinere drept i skuddveksling med IDF

Tidlig søndag morgen ble to palestinere drept og to skadet i skuddveksling med israelske styrker i landsbyen Roujib på Vestbredden. I følge IDF-brigader Yuval Bazak følte soldatene at deres liv var truet. De oppdaget en væpnet mann som ladet våpenet og siktet på dem. Bazak sier tre væpnede menn åpnet ild mot soldatene fra forskjellige steder i huset. Palestinerne sier 20-åringen Fawzi Dwekat var væpnet for å forsvare seg i en voldelig konflikt mellom to rivaliserende familier i området. Dwekats mor, Nawal, ble drept i skuddvekslingen, og et annet kvinnelig familiemedlem ble skadet. Ingen av de drepte var ettersøkt av IDF, men soldatene fant en M16 angrepsrifle, et annet håndvåpen og ammunisjon i huset. IDF har oppprettet en komité for å etterforske hendelsen, skriver Ha’aretz.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart