Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Beordrer styrkene å vise «besluttsomhet»

Forsvarsminister Shaul Mofaz har beordret sikkerhetsstyrkene til å opptre "med besluttsomhet mot lovbryterne i Hebron." Han ber de jødiske lederne i Hebron "å handle umiddelbart for å roe situasjonen, før det er for sent." Opprøret blant jødiske bosettere har nå vart i fire dager. Søndag ble sju bosettere arrestert i løpet av dagen, mistenkt for å ha kastet steiner og egg på sikkerhetsstyrkene. Opprøret brøt ut torsdag etter at forsvarsmyndighetene besluttet å evakuere bosettere som har okkupert butikklokaler i en tidligere palestinsk markedsplass. Politisjef Moshe Karadi har bestemt at politiet i Judea og Samaria skal forme et regionalt hovedkvarter i Hebron, for å kunne stå imot opprørene i byen. Mandag blir sikkerhetstiltaket i Hebron styrket med 250 politimenn fra forskjellige spesialenheter, for å opprettholde ro og orden, skriver Yedioth Aharonoth.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart