Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Har valgt Ehud Olmert som formann

Kadimas Knesset-gruppe har utnevnt Ehud Olmert som midlertidig formann som erstatning for Ariel Sharon. Det nye sentrumspartiet, som ble etablert av Ariel Sharon i november, har også utpekt erstattere for Likud-ministrene som trakk seg i forrige uke. De nye regjeringsmedlemmene skal fungere midlertidig frem til Knesset-valget i mars 2006. Formelt skjer utnevnelsene i regjeringen på onsdag. Jerusalem Post og Ha’aretz forventer at Kadima kommer til å foreslå følgende liste: Transportminister Meir Sheetrit får også ansvaret for utdanningsdepartementet. Turistminister Abraham Hirchson får også ansvaret for kommunikasjonsdepartementet. Gideon Ezra blir miljøminister. Tzipi Livini blir sannsynligvis utenriksminister og integreringsminister, men varsler at hun vil overlate den siste oppgaven og ansvaret for myndighetsområdet til noen andre. Ronni Bar-On blir infrastrukturminister og forskningsminister. Ze’ev Boim blir boligminister. Ya’akov Edri blir helseminister. I tillegg får han ansvaret for utvikling av Negev og Galilea. Utnevnelsen av de tre sistnevnte ble blokkert av "Likud-opprørerne" høsten 2005. Ehud Olmert vil sannsynligvis beholde funksjonene som finansminister og handelsminister.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart