Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Sharon åpnet øye

I følge medlemmer av Ariel Sharons familie skal statsministeren ha åpnet øynene for første gang siden han ble rammet av hjerneslag 4. januar. Talsmenn ved Hadassah-sykehuset sier observasjonens medisinsk betydning er uklar. – Det var en refleksbevegelse, forklarer en medarbeider av Ariel Sharon. Sharon-familien sier øynene ble åpnet da Ariel Sharon fikk spilt av et opptak av barnebarnets stemme. På Hadassah-sykehuset er man bekymret etter at Sharon fortsatt ikke har begynt å våkne opp fra koma. Fra midten av forrige uke begynte legene å redusere mengden bedøvelsesmidler. Overvåkningsapparater kan registrere aktivitet i begge Sharons hjernehalvdeler.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart