Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Går mot Irans atomvåpenprogram

Saudi-Arabias utenriksminister sier han er imot et hvert forsøk fra Iran på å utvikle atomvåpen, men hevder Vesten har delvis skylden for Teherans atomprogram. I et intervju sendt på BBC mandag, sier prins Saud al-Faisal at de vestlige landenes mislykkede forsøk på å hindre Israel i å bli en atommakt "har forårsaket skaden vi alle lider under nå". I et annet intervju med Times of London, sier al-Faisal at "ingen nevner at Israel har over 100 atomvåpen på lager, selv om det er en åpen hemmelighet." Utenriksministeren, som var i London for å overvære en terror-konferanse, sier han håper Iran ikke har til hensikt å utvikle atomvåpen. – Hvor skal de bruke disse våpnene? Om de bomber Israel, kommer de til å drepe palestinere. Om de bommer på Israel, kommer de til å treffe Saudi-Arabia eller Jordan," uttalte han. "Hva har de å tjene på det?", spør al-Faisal.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart