Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Politikere støtter Iran-sanksjoner

Mulighetene for at oljeprisene vil øke kraftig, burde ikke hindre verden fra å pålegge sanksjoner mot oljerike Iran, sier amerikanske senatorer. Senator John McCain, en republikaner fra Arizona, sier at sanksjoner mot Iran vil bli tøffe, men at landet representerer en større trussel for Vesten, enn Irak gjør på dette tidspunktet, og må tøyles. – Om oljeprisene må gå opp, er det en pris vi må betale, uttalte McCain på TV-kanalen CBS søndag. Også senator Chuck Schumer, demokrat fra New York, mener at president George W. Bush bør gjøre alt som står i hans makt, for å få støtte fra Russland og Kina. – De trenger materiale fra oss, uttalte Schumer på FOX News søndag. "De er avhengig av handel. De trenger all slags assistanse. Vi burde spille tøffe i møte med dem," mener han. Flere andre amerikanske senatorer, tok samme dag til orde for å gjennomføre sanksjoner mot Iran.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart