Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Sharon-slag doblet antallet besøkende

Forskningsfirmaet Nielsen/NetRatings opplyser at nettstedet JPost.com økte antallet besøkende med 200 prosent etter at statsminister Ariel Sharon havnet på sykehus 4. januar 2006. Interessen rundt Sharons helse har ført til en stor besøksøkning på flere israelske nyhetssider. JPost.com står likevel for den klart sterkeste veksten. YnetNews opplevde en økning på 124 prosent, Ha’aretz 98 prosent og Arutz Sheva økte med 88 prosent. 5. januar, dagen etter Sharons hjerneslag, opplevde israelske nettaviser det største antallet besøkende siden 2003. Antallet unike besøkende økte fra 63 prosent til 172 prosent. Ellers har trafikken på disse sidene vært forholdsvis stabil, men 30-40 prosent høyere enn det daglige gjennomsnittet for de tre foregående månedene. Også Porten til Midtøsten (miff.no) har opplevd stor økning i besøket etter Ariel Sharons hjerneslag.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart