Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Vil forhandle om grensene til Vestbredden

Likud vil trolig komme til å endre deler av sin politiske plattform, i følge kilder som står nær partileder Benjamin Netanyahu. Partiet vil sikre at en varig fredsavtale med palestinerne skal gi forsvarbare grenser for Israel. I Israel mener mange at "den grønne linjen" fra 1967 må justeres for å sikre Israel militær forsvarsevne. Terminologien "sikre og forsvarbare grenser" er hentet fra en tale den amerikanske presidenten George W. Bush brukte i april 2005, da statsminister Ariel Sharon var på besøk på hans ranch i Texas. Likuds nye fredsplattform vil bli basert på en plan skrevet av lederen for Knessets utenriks- og forsvarskomité Yuval Steinitz, generalmajor Ya’acov Amidror og presidenten i Jerusalem-senteret (JCPA) Dora Gold. Planen vil bli presentert neste uke på en konferanse i Herzliya, hvor Gold skal presentere den for Likuds partiplattform-komité.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart