Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Kun samtaler om PA bekjemper terror

Fungerende statsminister Ehud Olmert annonserte tirsdag at han ønsker å gjenoppta fredssamtalene med palestinerne etter at valgene i de palestinske områdene og Israel er avholdt. Olmert kom med nyheten etter å ha vært i et møte med president Moshe Katsav. Han benyttet muligheten til å kommentere en rekke politiske og diplomatiske saker, for første gang etter at han fylte tomrommet etter slagrammede Ariel Sharon. På spørsmål om han ønsker å gjennomføre ytterligere tilbaketrekninger etter valget, sa Olmert: "Jeg er bare en midlertidig erstatning som formann i Kadima, forhåpentligvis kortvarig. Hva regjeringens politikk angår, så holder vi oss til Veikartet for fred." – Det ville være et feilgrep å ikke kreve fra den andre siden, at de holder forpliktelsene de gjorde i Veikartplanen, og ikke å insistere på at de holder seg til sine forpliktelser om å bekjempe terror og avvæpne terrorgrupper, la han til. Regjeringens politikk vil fortsette i samme kurs som den gjorde i fjor, i følge Olmert. – Jeg håper at etter PA-valget og valget i Israel, kan jeg engasjere meg i forhandlinger med Mahmoud Abbas, med forbehold om at han holder sine forpliktelser om å bekjempe terror. Bare om det skjer, kan vi komme til enighet, slo den fungerende statsministeren fast.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart