Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Vesten ignorerer Israels atomvåpen

Egypt har fortalt den amerikanske visepresidenten Dick Cheney at de støtter tiltakene for å stanse spredningen av atomvåpen i Midtøsten, men fordømmer likevel Vesten for å ignorere Israels atomprogram, i følge en egyptisk talsmann. Cheney var tirsdag på besøk i Kairo, som en del av en Midtøsten-tur med møter i Saudi-Arabia og Kuwait inkludert i programmet. Visepresidenten holdt samtaler med Egypts president Hosni Mubarak rundt mange forskjellige temaer, inkludert stillingskrigen mellom Vesten og Iran. – Det siste vi trenger i Midtøsten er at atomvåpenkappløp. Men vi kan ikke ignorere Egypts og den arabiske verdens allmennlige holdning [som er imot] å skape alt dette oppstyret rundt det iranske atomprogrammet, mens en vender det blinde øyet og det døve øret til det israelske atomprogrammet og deres arsenal, sa den egyptiske presidentens talmann Suleiman Awad. Det hersker en bred enighet om at Israel har atomvåpen, men landet har selv aldri avkreftet eller bekreftet dette, og har ikke signert ikkespredningsavtalen, skriver Yedioth Aharonoth.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart