Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Fjern ulovlige utposter

IDF har fått beskjed av fungerende statsminister Ehud Olmert om å fjerne de ulovlige bosetterne ved Hebrons markedsplass "umiddelbart". I tillegg har Olmert bedt forsvarsminister Shaul Mofaz presentere en plan for hvordan en kan få fjernet alle de ulovlige bosetningene på Vestbredden. – Denne virkeligheten med brudd på roen og underminering av lov og rett, kan spre seg fra Judea og Samaria til innenfor "den grønne linjen". Vi kjemper for etterfølgelse av loven, og det er en viktig målsetning, uttrykte Olmert. Under et møte sammen med Mofaz og forsvarssjef Dan Halutz, gav Olmert sikkerhetsstyrkene en rekke instruksjoner for å "handle mot lovbryterne." Halutz kommenterte at hærens behandling av "lovbryterne" har tilspisset seg frem til nå, og at det har kostet landet, skriver Yedioth Aharonoth. – Dette er ikke en ny tilbaketrekning, men et brudd på lov og orden. Dette er mennesker som snakker om å tilintetgjøre staten Israel og opprette staten Judea, uttalte Halutz. Justis- og utenriksminister Tzipi Livni sier at "dette er en kamp om suvereniteten på Vestbredden. Det er en ideologisk strid om landets rett til å håndheve sine lover."


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart