Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Hebron-aktivistene gjorde skam på Israel

Israleske myndigheter går videre i forberedelsene på å evakuere åtte jødiske familier som har inntatt fraflyttede palestinske butikklokaler i et tidligere marked i Hebron. Flere tusen soldater og politimenn vil delta i aksjonen, skriver israelske medier. Sikkerhetsstyrkene vil vise "null toleranse". – I Hebron handler det om å håndheve loven og opptre med fasthet overfor lovbrytere. Dette er forskjellig fra evakueringen fra Gaza-stripen, hvor vi flyttet innbyggere fra sine hjem, sier en politikilde til Yedioth Aharonoth. I en lederartikkel kommenterer Jerusalem Post opprøret som startet i Hebron i forrige uke. – Hebron-aktivistenes oppførsel har ikke vunnet aksept i hjertene til de fleste israelere. De fleste israelere mener disse ungdommene gjorde skam på Israel. I tillegg har de skadet den generelle bosetningsbevegelsen, påpeker avisen. Det er ventet at evakueringen av familiene i den tidligere markedsplassen i Hebron og den illegale bosetningen Amona vil bli gjennomført i begynnelsen av februar, sier anonyme kilder til Ha’aretz. IDF har hevet sin militære blokade av de jødiske boligområdene i Hebron.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart