Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Olmert søker å spille jødisk blod

Politikere på ytre-høyre side stiller spørsmålstegn ved fungerende statsminister Ehud Olmerts drivkraft bak fjerningen av jødiske bosettere fra Hebron. De anklager den tidligere ordføreren i Jerusalem for å ta hensyn til meningsmålingene før Knesset-valget i mars, i følge Yedioth Aharonoth. – Olmert hisser opp til borgerkrig. Det finnes rom for lovlige kompromisser, men den fungerende statsministeren foretrekker å ignorere dette, for å bli venstresidens leder i det kommende valget, sier Knesset-medlem Arieh Eldad (Nasjonal Union). Kadima-leder Olmert har gitt ordre til IDF og israelsk politi om å gjøre seg klare til å evakuere ulovlige bosetninger ved Hebrons markedsplass, samt ødelegge ulovlige bygninger i bosetningen Amona. Forsvarsminister Shaul Mofaz har fått beskjed om å lage en plan for hvordan en kan få fjernet alle de ulovlige bosetningene på Vestbredden. – Vi foreslår at Olmert setter seg inn i det kompliserte temaet "bosetninger", før han igangsetter sitt angrep og bestemmer seg for å gå til krig, uttalte representanter for Yeshiva-rådet. Baruch Marzel, en aktivist på høyrefløyen sier at Israel "trenger å evakuere Olmert fra regjeringen. Han er en provokatør og en opphisser, som søker å spille jødisk blod i Hebron. Folket vil gjøre en god gjerning, om de bestemmer seg for å kaste ham så fort som mulig." Zvi Hendel (Nasjonal Union) sier Olmert blir behandlet som en marionett av medierådgivere. Disse skal, i følge Hendel, ha manipulert den fungerende statsministeren, til å være tøff overfor bosetterne.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart