Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Samarbeider med Tyskland

Den tyske etterretningstjenesten (BND) hjalp den israelske etterretningstjenesten Mossad med å få plassert agenter i Midtøsten, blant annet ved å skaffe dem tyske pass, i følge en tidligere ansatt i BND. Ifølge avisen Koelner Stadtanzeiger har israelske agenter til tider operert som tyske statsborgere, når de har arbeidet med etterretningsoppdrag i Midtøsten. Noen av de sensitive oppdragene skal være ledd i forberedelsen til et luftangrep i Iran, en mulighet den israelske regjeringen ikke kan utelukke. – Antallet Mossad-agenter utstyrt med tyske dokumentasjonspapirer øker, sier kilden. Israelske agenter som bruker tyske pass, har vært vanlig siden 1950-tallet. Men etterspørselen har økt kraftig siden 2001, rapporterer den tyske avisen. I løpet av 1990-tallet var det likevel vanlig at Mossad-agenter brukte pass fra Canada og New Zealand. Men da denne praksisen ble offentlig kjent, stanset de.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart