Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Skryter av Arbeiderpartiets valgliste

Formann i Likud, Benjamin Netanyahu, skrøt av Arbeiderpartiets (Ap) kandidatliste til Knesset-valget, bare timer etter at det offisielle resultatet av partiets kandidatvalg var klart. – Spørsmålet er hvor de vil lede oss, sa Netanyahu rett før han skulle i møte med den spanske utenriksministeren Miguel Moratinos. "Arbeiderpartiet er i alle fall ærlige og sier at de har til hensikt å trekke [Israel] tilbake, mer eller mindre til linjen anno 1967." Kandidatlisten til Ap ble offentliggjort tidlig onsdag morgen, etter nesten dødt løp mellom Isaac Herzog og Ophir Paz-Pines. Tilslutt var det Herzog som trakk det lengste strået og ble andrekandidat, bak partiformann Amir Peretz. Paz-Pines ble tredjekandidat.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart