Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Hevder å kunne bevise Iran-terror

Forsvarsminister Shaul Mofaz anklager Iran for å ha finansiert selvmordsbomben som skadet 32 mennesker i Tel Aviv torsdag ettermiddag. Mofaz anklager også hovedkvarteret til Islamsk Jihad i Damaskus, for å ha gitt ordre til angrepet. En av terrorgruppens enheter i Nablus har tatt på seg ansvaret for angrepet. Den israelske forsvars- og etterretningsvirksomheten "har uimotsigelige beviser på at angrepet i Tel Aviv er et resultat av terrorens akse, som opererer mellom Iran og Syria. Iran leverte pengene og Islamsk Jihads hovedkvarter i Damaskus ledet organisasjonens operatører i Nablus, og gav dem ordre for operasjonen og instruksjoner", hevder Mofaz. Israel skal allerede ha delt etterretningsinformasjonen som beviser anklagene med USA, EU og Egypt. Avgjørelsen om å dele denne informasjonen er åpenbart ment til å støtte opp om Vestens kampanje for å få Irans atomprogram brakt inn for FNs sikkerhetsråd, skriver Ha’aretz. Mofaz noterer at angrepet skjedde mens den iranske presidenten Mahmoud Ahmadinejad var på statsbesøk i Syria, hvor han møtte Syrias president Bashar Assad. Møtet kalte Ahmadinejad for "terrormøtet". På en pressekonferanse etter møtet offentliggjorde de to statslederne, i en felles uttalelse, at de gjenopptar sin støtte til palestinsk terror.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart