Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Pentagon-mann dømt til 12 års fengsel

Den tidligere Pengaton-medarbeideren Larry A. Franklin er dømt for å ha gitt hemmelig informasjon til den amerikansk-israelske lobbyorganisasjonen AIPAC. Gjennom AIPACs medarbeidere skal informasjonen ha nådd pressen og israelske tjenestemenn. Straffeutmålingen ble tolv år og sju måneder, skriver Ha’aretz. Dommer T. S. Ellis III sier fakta i saken har fått ham til å tro at Franklin var motivert av et ønske om å hjelpe USA. Franklin straff kan bli ytterligere formildet dersom han fortsetter å samarbeide i etterforskningen av saken. – Dette er en intern amerikansk affære. Israel hadde ikke noe forbindelse med rettssaken, og heller ikke dommen, sier Israels ambassadør i Washington, Danny Ayalon.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart