Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Ta tilbake Israels jøder

I et nytt angrep på staten Israels eksistens, utfordres Europa av den iranske presidenten Mahmoud Ahmadinejad, til å ta tilbake jødene som emigrerte til Israel. Ingen jøder vil være igjen i landet, dersom bare Europa kunne "åpne dørene", mener han. Presidenten henvender seg til landene i Europa, og spør: "Ville dere åpnet dørene til deres egne land for disse [jødiske] immigrantene, så de kunne reise til hvilket som helst sted i Europa, som de måtte ønske?" [Ahmadinejad ser bort fra at bare ca. 11 prosent av Israels jødiske befolkning kommer fra det vestlige Europa og Nord-Amerika. Omkring halvparten av Israels jødiske befolkning kommer fra den arabiske verden og andre muslimske land, inkludert Iran.] Ahmadinejad utnytter også de siste angrepene som har kommet på jødiske gravplasser og eiendommer i forskjellige europeiske stater de siste månedene, og spør om landene kan garantere for jødenes sikkerhet. – Ville dere kunne tilby de nødvendige garantiene for deres sikkerhet når de kom til deres land, og ikke tillate andre antisemitiske bølger i Europa? Irans president provoserte et nærmest samlet verdenssamfunn i fjor, da han uttrykte sitt ønske om å "utslette" Israel fra kartet, og at Holocaust bare var en myte.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart