Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Fred krever kompromiss

– En fredsavtale med palestinerne vil kreve at Israel overgir territorium som de nå er i besittelse av, sa Likud-leder Benjamin Netanyahu i en tale søndag kveld. – Jeg er helt overbevist om, at en fredsavtale krever overgivelse fra begge sider, og at den vil inkludere overgivelse av territorium fra vår side. Men jeg vil aldri gi opp sikkerheten, sa partilederen. Talen hadde gjennomgående en moderat tone, og var konstruert for å lokke sentrumsvelgere til Likud, kommenterer Yedioth Aharonoths reporter. Netanyahu uttalte at han ønsket å avvikle illegale utposter og redusere antallet veisperringer, for å på den måten øke palestinernes bevegelsesfrihet, "noe som er viktig dersom økonomien skal utvikle seg."

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart