Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Iran forbereder et nytt Holocaust

Israels FN-ambassadør Dan Gillerman kalte Iran et "ekstremt, fundamentalistisk og sinnsykt regime" tirsdag, og slo fast at det er FNs sikkerhetsråds plikt å forhindre "et nytt Holocaust". Gillerman kom med kommentarene til nyhetsbyrået Associated Press, under en utstilling i FN-bygningen som markerer organisasjonens minneuke for Holocaust. Ambassadøren kommenterte Irans planer om å arrangere en konferanse for å etterforske bevisene bak Holocaust. – Iran beviser nok engang hvilket ekstremt, fundamentalistisk og sinnsykt regime de er. Om verden hadde noe som helst tvil eller tanker om Iran kunne bli mer moderert, viser uttalelsene fra Irans president og denne kommende konferansen, hvor stor en verdenstrussel Iran egentlig er, uttalte Gillerman. – Jeg frykter at den eneste grunnen til at Iran viser så mye interesse rundt Holocaust, er fordi de planlegger et nytt Holocaust, og det er opp til verden og FN å forhindre at det skal skje, la han til.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart