Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Iran forbereder et nytt Holocaust

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Israels FN-ambassadør Dan Gillerman kalte Iran et "ekstremt, fundamentalistisk og sinnsykt regime" tirsdag, og slo fast at det er FNs sikkerhetsråds plikt å forhindre "et nytt Holocaust". Gillerman kom med kommentarene til nyhetsbyrået Associated Press, under en utstilling i FN-bygningen som markerer organisasjonens minneuke for Holocaust. Ambassadøren kommenterte Irans planer om å arrangere en konferanse for å etterforske bevisene bak Holocaust. – Iran beviser nok engang hvilket ekstremt, fundamentalistisk og sinnsykt regime de er. Om verden hadde noe som helst tvil eller tanker om Iran kunne bli mer moderert, viser uttalelsene fra Irans president og denne kommende konferansen, hvor stor en verdenstrussel Iran egentlig er, uttalte Gillerman. – Jeg frykter at den eneste grunnen til at Iran viser så mye interesse rundt Holocaust, er fordi de planlegger et nytt Holocaust, og det er opp til verden og FN å forhindre at det skal skje, la han til.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart