Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Vi støtter Hamas om de vinner

Den palestinske statsministeren Ahmed Qureia hevder hans regjerende Fatah-parti er rede til "å støtte" Hamas, om terrororganisasjonen vinner onsdagens parlamentsvalg. – Jeg håper at minoriteten vil akseptere majoritetens valg, sa Qureia etter å ha avgitt sin stemme i Abu Dis, en av forstedene til Jerusalem. "Om Hamas vinner, vil de seire og vi skal støtte dem. Dette er demokrati og vi aksepterer valgresultatet," fortsatte han. Hamas’ toppkandidat Ismail Haniya avga sin stemme i Gaza-by, og erklærte at bevegelsen ikke vil "avvæpne seg selv, etter å ha blitt en del av regjeringen." Det er ti år siden palestinerne sist gikk til valgurnene for å avgi sine stemmer i et parlamentsvalg. Sist gang i 1996, hadde imidlertid ikke Hamas meldt seg på i valgkampen. IDFs forsvarssjef Dan Halutz sier at det som gjenstår for Israel, er å forme en politikk for hvordan de skal takle en situasjon med Hamas som en del av den palestinske regjeringen. Fungerende statsminister Ehud Olmert sier imidlertid at han ikke vil delta i "dommedagsspådommene" rundt hvordan ting skal utarte seg etter valget.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart