Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Kadima får 44 mandater, Ap 21

Oppslutningen om sentrumspartiet Kadima er ikke svekket etter Ariel Sharons hjerneslag for tre uker siden. Tvert imot, skriver Ha’aretz, partiet som nå ledes av fungerende statsminister Ehud Olmert har styrket seg. Dersom Knesset-valget ble avholdt i dag, ville Kadima fått 44 mandater (+3 fra forrige uke), Arbeiderpartiet 21 (+2) og Likud 14 (-3). Jerusalem Post har publisert det som sannsynligvis blir Kadimas 15 fremste kandidater: Ehud Olmert, Shimon Peres, Tzipi Livni, Avi Dichter, Meir Sheetrit, Haim Ramon, Shaul Mofaz, Uriel Reichman, Tzahi Hanegbi, Marina Solodkin, Dalia Itzik, Gideon Ezra, Avraham Hirchson, Ze’ev Boim and Roni Bar-On. Tirsdag ettermiddag blir de 50 fremste kandidatene offentliggjort.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart