Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Israel kan forhandle med PLO

PA-formann Mahmoud Abbas vil fortsatt forhandle med Israel, men må kanskje omgå en ny Hamas-ledet PA-regjering. Abbas mener at fremtidige forhandlinger kan skje gjennom PLO, en paraplyorganisasjon for en rekke palestinske organisasjoner. – Vi vil gjenopplive PLOs rolle, sier Abbas. PA-formannen overtok som PLO-leder etter Yasser Arafat. – Jeg ble valgt på et program som går inn for forhandlinger og en fredsslutning med Israel, sa Abbas i en tv-tale torsdag. Fatah-partiet har avvist en invitasjon til å inngå en regjeringskoalisjon med Hamas. – Vi vil være en lojal opposisjon og gjenoppbygge partiet, sier en talsmann for Mahmoud Abbas sitt parti. Torsdag leverte regjeringen til statsminister Ahmed Qureia sin avskjedssøknad.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart