Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Møter England i EM-kvalifisering

Det israelske fotballandslaget står foran en vanskelig oppgave når de til høsten skal i gang med et nytt forsøk på å nå europamesterskapet. Landet ble trukket i gruppe 5, sammen med England, Kroatia, Russland, Andorra, Makedonia og Estonia. EM skal arrangeres av Sveits og Østerrike i 2008, og det er de to beste lagene fra gruppen som går videre. Andreplassen må imidlertid gjennom to nye kvalikkamper mot en av de andre gruppetoerne. Selv om det skal bli vanskelig å kvalifisere seg, kan særlig hjemmekampen mot England på Ramat Gan stadion, skape sårt trengte inntekter for det israelske fotballforbundet (IFA). Israels fotball-landslag har oppnådd stor respekt for sin defensive styrke, uten å ha tapt en eneste av de ti kampene i forrige VM-kvalifisering. – Selv om England, Russland og Kroatia er gode lag, er de uten tvil lag vi kan slå, sier en optimistisk IFA-formann, Iche Menachem. England vant sin VM-kvalifiseringsgruppe, etter å ha vunnet åtte av sine ti kamper. Nå går de for gull, når verdensmesterskapet sparkes i gang i Tyskland i sommer. Kroatia vant også sin gruppe, uten å avgi tap. Russland klarte ikke å kvalifisere seg til VM, og er ute etter å revansjere seg i EM-kvalifiseringen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart