Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Når nye høyder på meningsmåling

Kadima-partiet når stadig nye høyder i meningsmålingene. I den siste målingen, gjennomført av Dahaf-instituttet for Yedioth Aharonoth, oppnådde partiet 44 seter i Knesset. Arbeiderpartiet fikk 21 mandater, samme resultat som forrige ukes undersøkelse. Likud økte sin støtte og oppnådde 13 plasser, mens Shas fikk 9. Fungerende Kadima-leder Ehud Olmert og Likud-leder Benjamin Netanyahu er like populære blant unge israelere i aldersgruppen 18-25 år. Olmert og Netanyahu har begge støtte fra 34 prosent. Ap-formann Amir Peretz er mindre populær i den unge delen av befolkningen, og oppnår bare 11 prosent støtte som statsminister. Hele 41 prosent av befolkningen holder tidligere finansminister Netanyahu helt eller delvis ansvarlig for den økende fattigdommen i landet. Samtidig er bare ti prosent av befolkningen, enig i hans politiske syn.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart