Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Hamas-seier er frukt av tilbaketrekning

80 prosent av palestinerne mener Hamas-terror tvang Israel til å trekke seg tilbake fra Gaza-stripen, påpeker den israelske generalen Yaakov Amidror i en artikkel i Yedioth Aharonoth. På Gaza-stripen brukte Hamas valgspråket "Fire år med terror gav mer enn ti år med forhandlinger", i følge Amidror. "Fra palestinernes synspunkt var dette et riktig og effektivt valgspråk." Hamas kunne også vise til mindre korrupsjon og fungerende sosialtjenester, i sterk kontrast til kaoset som har hersket i de Fatah-dominerte myndighetene. – Oslo-avtalene brakte en korrupt gruppe mennesker til makten, som gjorde hva de kunne for å bli rik på folkets bekostning, skriver Amidror. – Det er nå klart hva Oslo-konseptet gav oss: Blodsutgytelser (mer enn 130 israelere ble drept på en måned våren 2002) og en Hamas-regjering, mener Amidror. Han frykter at Hamas nå vil gjøres stuevarm, akkurat som PLO ble gjort på 1990-tallet. – Man vil selge oss det samme bedraget, i fordøyelig innpakning. Overraskende nok vil de fleste av oss kjøpe historien og ønske å tro den, sier Amidror. Han frykter det minste kompromiss overfor Hamas vil få farlige internasjonale konsekvenser for Israel. – Vi må ikke gi opp det minste av vår evne til å forsvare oss selv. Derfor er det viktig å få "forsvarbare grenser" tilbake i den offentlige debatten – først og fremst her i Israel. Denne saken er avgjørende for vår overlevelse her, avslutter Amidror.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart