Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Vurderer pengeoverføring til PA

Etter Hamas-seieren, vurderer Israels regjering om de skal overføre de månedlige skattepengene som Israel samler inn for PA. Pengene skal etter planen overføres onsdag. Forsvarsminister Shaul Mofaz støtter overføring av pengene. I forsvarskretser frykter man at PA vil kollapse helt dersom pengene ikke kommer. Dermed vil Israel bli krevd til ansvar for å tilby en rekke tjenester som PA i dag leverer til de palestinske innbyggerne. Andre regjeringsmedlemmer går imot pengeoverføringen. De argumenterer med at andre land også vil fortsette sine overføringer til PA dersom Israel gjør det. – Hovedargumentet for å overføre pengene er at det er palestinernes penger, sier en diplomatisk kilde. – På den andre side vil det ikke være noe avtalebrudd å stanse overføringene, påpeker kilden til Ha’aretz. Da Israel startet overføringene igjen etter klimakset på den siste intifadaen, lovet Israel kun å overføre penger til finansministeren Salem Fayyad. – Etter at Fayyad gikk av er avtalen ikke lenger gyldig, hevder den israelske tjenestemannen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart