Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Merkel vil ikke ha kontakt med Hamas

Israels diplomatiske kampanje for å isolere Hamas inntil de endrer sin politikk overfor Israel, har begynt å gi frukter. På sitt første Midtøsten-besøk sa den tyske rikskansleren Angela Merkel at landet ikke vil ha forbindelsene med organisasjonen inntil de har avstått fra terror og anerkjent Israel. Mandag skal Merkel reise til Ramallah på Vestbredden, hvor hun skal møte PA-formann Mahmoud Abbas. Samtidig understreker tyske myndigheter at hun ikke skal møte representanter for Hamas. Ehud Olmert mottok den første utenlandske statslederen som fungerende statsminister. Merkel og Olmert holdt en felles pressekonferanse etter møtet, hvor begge gjorde det klart at landene er enige om hvordan en skal opptre overfor Hamas og om politikken som bør føres mot Iran. Tyskland skal være særlig opprørt over Irans president Mahmoud Ahmadinejads fornektelse av Holocaust, i følge Merkel. Landet kan heller ikke tolerere en situasjon der Iran kan anrike uran.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart