Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Utsetter overføring av skattepenger til PA

– Israel vil ikke overføre skattepengene de har samlet inn for PA i januar, sier en sentral regjeringskilde i Jerusalem til Ha’aretz. Den midlertidige stansen i overføringene kommer etter Hamas-seieren sist onsdag. Denne uken skulle palestinske myndigheter mottatt omkring 300 millioner kroner i omsetnings- og tollavgifter fra Israel. Både Tyskland og USA har foreløpig uttrykt motvilje mot å overføre penger til en ny Hamas-ledet PA-regjering. – Europa bør ikke overføre midler til PA så lenge Hamas ikke anerkjenner Israel og vil avvæpnes, sa rikskansler Angela Merkel under sitt Israel-besøk. Den israelske regjering har ikke tatt en endelig avgjørelse når det gjelder overføringene, men utsetter utbetalingen for januar for å se an den politiske utviklingen. I desember lovet Saudi-Arabia PA over 650 millioner kroner i støtte, skriver Jerusalem Post. Dersom disse pengene blir overført kan det gjøre palestinske myndigheter i stand til å foreta de neste lønnsutbetalinger.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart