Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

PA er et paradis for terrorister

En ny resolusjon som utformes i den amerikanske kongressen i ly av Hamas’ valgseier, betegner de palestinske myndighetene som et paradis for terrorister. Det er enda ikke kommet noe utkast av resolusjonen, og det arbeides for øyeblikket med de forskjellige formuleringene i den. Den skal utformes for å gjøre overføringen av bistand til palestinerne vanskeligere, enten direkte eller indirekte, informerer Yedioth Aharonoth. Om resolusjonen får flertall, vil det føre til at USA plasserer palestinerne på sin liste over stater som støtter terror. Dette betyr store sanksjoner på handelen med PA og begrensninger i pengeoverføringen til palestinerne.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart